ingredientes: 100gr. de azúcar moreno 100gr. de fariña tamizada 100gr. de améndoa moída 100gr. de manteiga sal a ollo
mezclase todo nun bol, amasase ben coas mans (hai que mancharse, isto os nenos soelle gustar), podemos votarlle calquer especia que nos guste (no cole puxemoslle canela), con esta masa facemos un "salchichón" ben apretado e envolvémolo en un film (é mais doadodo do que parece), metémolo no frigorifico polo menos 4 horas para que se poña duro, despois cortamos a masa en medallóns, retiramos o film, colocámolos nunha bandexa un pouco separados e ó forno, +/- 25 minutos a 160º, e listas para comer os ingredentes son iguais tanto aqui, como en verín, en luarca, ou en calquer parte do mundo, unha aperta ás profes, ós nenos e hasta ós pais dos nenos, e boas vacacións para todos, e perdón polos erros, escribo moi pouco en galego
muchas gracias EVA por hacernos tan felices estos 2 años. Un gran beso y un fuerte abrazo para todos los niños de mi clase. Que paseis muy buen verano y unas vacaciones muy divertidas. MAURO
hola Eva!! somos los papas de Isidro. era para agradecerte el regalo tan bonito de la taza y sobre todo agradecerte este fantastico curso. Un lujazo de verdad que seas la pobre de nustro hijo!!. disfrtua muchisimo el verano y nos vemos en Septiembre. un beso
Guapos guapos guaposssss... Como se nota que se achega a fin de curso que volvestes a praia ...Moitos bicos para todos. Natalia
ResponderEliminarenviovos a receita das galletas que fixemos no cole, e moi doada e estan moi boas
ResponderEliminaringredientes:
ResponderEliminar100gr. de azúcar moreno
100gr. de fariña tamizada
100gr. de améndoa moída
100gr. de manteiga
sal a ollo
mezclase todo nun bol, amasase ben coas mans (hai que mancharse, isto os nenos soelle gustar), podemos votarlle calquer especia que nos guste (no cole puxemoslle canela), con esta masa facemos un "salchichón" ben apretado e envolvémolo en un film (é mais doadodo do que parece), metémolo no frigorifico polo menos 4 horas para que se poña duro, despois cortamos a masa en medallóns, retiramos o film, colocámolos nunha bandexa un pouco separados e ó forno, +/- 25 minutos a 160º, e listas para comer
os ingredentes son iguais tanto aqui, como en verín, en luarca, ou en calquer parte do mundo,
unha aperta ás profes, ós nenos e hasta ós pais dos nenos, e boas vacacións para todos,
e perdón polos erros, escribo moi pouco en galego
muchas gracias EVA por hacernos tan felices estos 2 años.
ResponderEliminarUn gran beso y un fuerte abrazo para todos los niños de mi clase.
Que paseis muy buen verano y unas vacaciones muy divertidas.
MAURO
hola Eva!! somos los papas de Isidro. era para agradecerte el regalo tan bonito de la taza y sobre todo agradecerte este fantastico curso. Un lujazo de verdad que seas la pobre de nustro hijo!!. disfrtua muchisimo el verano y nos vemos en Septiembre. un beso
ResponderEliminarQUÉ SORTE! Á PRAIA!
ResponderEliminar